Köszönöm a segítségedet! 🙂

Szeretnélek megajándékozni az összes anyagomból 1-1 videóval és egy limitált ideig tartó 20% kedvezménnyel bármelyik anyagomra!

- Tanítványaim visszajelzései -

Zita
Zita
Read More
Hálás vagyok, hogy a félénk kezdet ellenére önbizalmat adott és megajándékozott a zenélés örömével, amit 15 évig nélkülöztem!
Kriszti édesanyja
Kriszti édesanyja
Read More
Petra az örömteli zenélés élményét adta gyerekeimnek és megalapozta, hogy az azóta zenei osztályba járó gyermekeim kiválóan teljesítsenek.
Anikó
Anikó
Read More
Gyönyörűen játszik, és mindig megtalálja a módját, hogy ráérezzek az adott ritmusra/darabra, még ha olykor ez nehezebb is.
Bori szülője
Bori szülője
Read More
Gyerekdalokon keresztül játékosan szerettette meg a hangszert és hihetetlen kreatív módon tanította meg a kottaolvasást.
Previous
Next

Ajándék videó a Dalok Kezdőknek I. oktatóanyagomból:
"Republic: Micimackó"

Szeretnéd az összes dalt eljátszani a Dalok Kezdőknek I. oktatóanyagomból?

Metallica -Nothing Else Matters (intro) Quimby – Most múlik pontosan Tankcsapda – Örökké tart Beatrice – 8 óra munka Máté Péter – Azért vannak a jó barátok 100 Folk Celsius – Paff a bűvös sárkány Adele – Rolling in the deep    Jason Mraz – I’m yours Aurora – A börtön ablakába Guns N’ Roses – Sweet child o’ mine Ac/Dc – Back in Black

Szerezd be limitált ideig 20% kedvezménnyel! Ne késd le ezt az egyszeri lehetőséget!

Ajándék videó a Dalok Kezdőknek II. oktatóanyagomból:
"Guns N' Roses: Knockin' on Heaven's Door"

Szeretnéd az összes dalt eljátszani a Dalok Kezdőknek II. oktatóanyagomból? Szerezd be limitált ideig 20% kedvezménnyel! Ne késd le ezt az egyszeri lehetőséget!

Ajándék videó az Örökzöld Slágerek oktatóanyagomból:
"Charlie: Nézz az ég felé"

Szeretnéd az összes dalt eljátszani a Furulya ABC oktatóanyagomból? Szerezd be limitált ideig 20% kedvezménnyel! Ne késd le ezt az egyszeri lehetőséget!

Ajándék videó a 8 Stílus oktatóanyagból:
"Latin Riff 1."

Szeretnéd az összes dalt eljátszani a Dalok Haladóknak I. oktatóanyagomból? Szerezd be limitált ideig 20% kedvezménnyel! Ne késd le ezt az egyszeri lehetőséget!

Ajándék videó a Gitártechnikák oktatóanyagból:
"Nyújtás 2."

Szeretnéd az összes dalt eljátszani a Karácsonyi Dalok I. oktatóanyagomból? Szerezd be limitált ideig 20% kedvezménnyel! Ne késd le ezt az egyszeri lehetőséget!

Óra
Perc
Másodperc

Ha a leggyorsabban akarsz fejlődni és a legszebb dalokat szeretnéd eljátszani rövid időn belül, akkor élj az egyszeri ajánlatommal!

Tekerj vissza és válassz ki akár többet is!
Jobb ha sietsz, mert lejár!

Több ezer tanítványunknak sikerült már a videóinkkal eljátszani a kedvenc dalaikat. :)​

Azoknak ajánlom aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét” – István

Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.” – Tamás

Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán” – Béla

30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz - hogy megkönnyítsem a döntésedet! 🙂

Annyira hiszek gitároktató anyagom erejében és abban, hogy bárkinek meg tudom tanítani a gitározást hobbiszinten, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekem egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

Biztos vagyok benne, hogy olyan tematika mentén haladunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttem össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve! 🙂

Akkor kellett volna elkezdened furulyázni tanulni, amikor először vágytál rá.
A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most szuper kedvezően 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!