Új érdeklődőként szeretnélek megajándékozni Téged, így ha sietsz AKKOR 20% KEDVEZMÉNNYEL juthatsz hozzá a legnépszerűbb oktatóanyagunkhoz limitált ideig!

óra
perc
mp

Tanuld Meg Gitározni A Kedvenc Dalaidat Gitároktató Anyagunkkal!

Lényegretörő egyedi módszer ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

Csak a lényeget tanítjuk, hogy a kedvenc dalaidat gitározhasd el mielőbb

Tanulj gitározni dalokat oktató videóink és egyedi oktatási módszerünkkel, mert a híres dalok lejátszása fog átütő élményt adni.

 

Nem kell előképzettség vagy tökéletes zenei érzék, ezek nélkül is sikerülhet

Anyagunk hobbi és kezdő gitárosoknak készült és könnyen elsajátítható. Így akár Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül!

Milyen érzés lenne, ha a barátaid felismernék, amit éppen játszol?

Képzeld el, hogy milyen lenne, ha a barátaid elismerősen hallgatnák játékodat és felismernék a dalt, amit épp játszol. Tanuld meg a kedvenc dalaidat és okozz örömöt!

Megtanítunk eljátszani kedvenc dalaid 3 egyszerű lépésben

Zeneiskolai maszlag helyett egyből a kedvenc számaidat játszod

Nincsen felesleges zeneiskolai maszlag,  érthetetlen és zűrös gitárkották vagy száraz elmélet. Pontosan elmagyarázzuk és ábrákon bemutatjuk: hogyan és hányszor kell pengetned, melyik akkordot hogyan kell fognod és melyik ujjakat használd hozzá.

Egyedi módszerünkkel remek hobbigitáros lehetsz

A legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked.

Tanulj a saját tempódban, lassítsd le vagy nézd újra ahányszor csak szükséges.

Tanulj bármikor és bárhonnan, te osztod be az idődet. Nem kell sehova sem utaznod, otthononról tudsz tanulni, akkor amikor csak akarsz. Az oktatóvideókat bármikor lelassíthatod, újrajátszhatod, megállíthatod és folytathatod.

Több ezer ügyfelünknek sikerült már a videóinkból tanulva megtanulni a kedvenc dalait játszani.

Azoknak ajánlom aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét” – István

Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.” – István

Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán” – Béla

Ismerd meg a fő oktatóanyagunkat, melyek forradalmasították a gitár tanulást hazánkban.

Gitároktatás Kezdőknek Online tanfolyam I.rész

Sziklaszilárd gitár alapok lépésről lépésre, felesleges elmélet nélkül

Számok amelyeket meg fogsz tanulni játszani:

Metallica: Nothing Else Matters (intro) Quimby: Most múlik pontosan Tankcsapda: Örökké tart Beatrice: 8 óra munka Máté Péter: Azért vannak a jó barátok Adele: Rolling in the deep Metallica: Nothing Else Matters (intro) Ac/Dc: Back in black (intro) Republic – Micimackó 100 Folk Celsius – Paff a bűvös sárkány Jason Mraz: I’m yours Aurora: A börtön ablakába Guns N’ Roses – Sweet child o’ mine

És ez nem minden!
További EXTRA BÓNUSZOKAT is kapsz tőlem a profi oktatóanyagod mellé 13.000 Ft helyett MOST AJÁNDÉKBA! Íme...

BÓNUSZ #1

5000 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

48 Akkord Fogástáblázata 144 db képpel E-BOOK PDF (nyomtatható)

Mely akkordot hogyan fogd? Nem kell többé keresned a neten az akkordokat! Mostantól mindig segítségedre lesz a profi táblázatom 144 ábrával!

BÓNUSZ #2

6.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

A 80 Leghíresebb Tábortüzes Dal Akkordos Kottája E-BOOK PDF (nyomtatható)

Jól jönne a tábortűz mellé egy nyomtatható kottagyűjtemény, tele a leghíresebb dalokkal melyeket csak gitározni és énekelni kell?

LGT, Ákos, Beatles, Hair, Skorpió, Hobo, KFT, Kispál és a Borz, Koncz Zsuzsa, Oasis, Kormorán, Edda, Republic, Zorán stb.

BÓNUSZ #3

1.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

GITÁROS KIFEJEZÉSEK SZÓTÁRA E-BOOK PDF (nyomtatható)

Milyen gitáros kifejezések mit jelentenek? Hogyan olvasd és értsd meg a gitárkottákat? Melyek a gitár részei? Mindent összefoglaltam neked ebben a szótárban.

A Gitarozom.com elkötelezte magát az élmény-orintentált gitároktatás iránt

Nézd meg, hogyan oktatunk a gyakorlatban:

Tudjuk, hogy dalokat szeretnél játszani és nem zenelméletet magolni.

Célunk, hogy mindenféle zenelmélet nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt tanítsuk meg Neked a kedvenc dalaidat gitározni! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuperhallásúnak lenned, profi videóanyagunkat úgy állítottuk össze, hogy a még egy botfülü, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán meg tudjon tanulni gitározni hobbi szinten!

Nézz bele a profi oktatóvideókba:

Képzeld el, hogy milyen érzés lehetne, ha rövid idő múlva, mikor otthon gyakorlod kedvenc dalaidat, a többiek berontanak a szobádba és megdöbbenten kérdezik, hogy "Te tényleg azt a dalt játszod?!" :)​

Lényegretörő egyedi módszer ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

A teljes oktatóanyag ára 211.800 Ft is lehetne. Mutatom hogyan ...

Ez a hatalmas tudás (2 teljes félév tananyaga), melyet ezeken a tanfolyamokon megkapsz, magántanárhoz vagy zeneiskolába járva havonta kerülne átlagosan 9.800 Ft-ba. Ehhez még hozzájön a kotta ára, az utazás költsége és nem beszélve az idő, ami pénzben nem is mérhető.

Ez 1 év alatt:

Ez így összesen 211.800 Ft. De ha nem számolom az utazási költséget és a kottákat, és csak havi 2x jársz gitártanárhoz, akkor is 72.000 Ft.

Sajnos nekünk is hatalmas, milliós! költségeink vannak egy ilyen tanfolyam elkészítésével (100+ óra munka a videófelvétellel a tökéletes minőségért, stúdió bérlés, iroda bérlés, full HD kamerák bérlése, profi mikrofonok beszerzése, a videóvágók díja, a designer díja, online platform fejlesztés, fizetési és CRM rendszer integrálás,  munkatársak bérköltsége stb.) de mivel a Gitarozom.com eltökélt FŐ célja továbbra is, hogy minél több embert tudjunk megtanítani gitározni ezért gondolva azokra, akiknek az anyagi keretei szűkösek, a tanfolyamot egyenként még csak 20.000 Ft-ra sem áraztuk be. 

A célunk az, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen ez a vadonatúj, sehol máshol nem található remek lehetőség a gyors és élménydús gitártanulásra, ezért csapj le rá most kedvezményesen!

Rendeld meg a kurzust és kezdj bele a gitár tanulásba még ma!

Válaszd ki melyik oktatóanyagunkat kéred

Oktatóanyagainkkal Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül.

Fizetés után azonnal küldjük a hozzáférést

E-mailben megy a jelszó, és az online felületen tudsz belépni, ott várnak rád a videók!

Vedd a kezedbe a gitárt és már kezdheted is a gyakorlást

Lerakod magad elé a laptopod, leülsz a földre, kezedbe veszed a gitárt és ennyi.

óra
perc
mp

Online oktatóvideók

(Azonnali online hozzáférés vásárlás után)

30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz - hogy megkönnyítsem a döntésedet! 🙂

Annyira hiszek gitároktató anyagunk erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a gitározást hobbiszinten, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve! 🙂

Gyakori félreértések, amik visszatarthatnak hogy megtanulj gitározni

Ügyetlen, görcsös és nehezen mozgó ujjak?

Pár egyszerű és izgalmas gyakorlattal, melyeket a videókon mutatunk meg, gyorsan megszokják az ujjaid a húrokat és a mozgásuk gyors, könnyed és laza lesz. Akkor is, ha már 50 felett vagy!

Botfül és hamis hang? Nem probléma!

Nem szükséges tökéletes zenei hallás vagy jó fül sem előképzettség, hogy megtanulj gitározni alap szinten. Sok korábban zeneileg tehetségtelen és a zeneiskolában “ügyetlennek nevezett” tanítványom lépett fel koncerteken és ért el sikereket pusztán az élményorientált oktatásnak és gyakorlásnak köszönhetően!

Kevés a szabadidőd? Sokat dolgozol? Nem baj!

Mi a legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked.

Ez egy zeneiskolában lehetetlen, ahol még több év gitározás után sem oktatnak mai, népszerű tábortüzes nótákat (és még a legalapvetőbb akkordokat sem).

Stresszes az életed? Nincsen pénzed magántanárra?

Az eddigi több, mint 100 magántanítványom állítja (2004 óta oktatok), hogy napi pusztán 15 perc! gitárjáték megnyugtat, a külvilágot kizárja és egy kis időre egy csodálatos felszabadító érzést élsz át miközben a kedvenc dalaidat játszod el.

Nem kell évekig magántanárhoz járnod és több százezer Ft-ot elköltened oktatásra, ha a kereteid szűkösek! A kezdő online kurzusunk segítségével gitártanár nélkül tanulsz meg gitározni gyorsan és könnyedén!

Akkor kellett volna elkezdened gitározni tanulni, amikor először vágytál rá. A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!