KFT – Afrika (intro)


Biztos ismered a KFT együttes a rádiók által is előszeretettel játszott slágerét. Most a KFT-től az Afrika introját gitáron tanítom meg neked.

Ebben a videóban a KFT Afrikájának segítségével két akkordot, az E-moll és a D-dúr akkordot gyakorolhatod. Továbbá még több tapasztalatra tehetsz szert az akkordváltásokat illetően is. Egy olyan számot választottam most, amiben az akkordváltás kicsit speciálisabb, ezzel is izgalmasabbá válik gitártanulásod.

Az Afrika akkordváltásainak gitáron való begyakorlásával jobban rá fogsz érezni egy-egy dal ritmusára, szabadabban fogsz tudni pengetni akár eddig ismeretlen számokat is, amiket majd egyedül akarsz megtanulni. Ezzel a videóval remélem, hogy még látványosabban fog fejlődni pengetési pontosságod és gyorsaságod.

Elegendő gyakorlással biztos vagyok benne, hogy számodra is egyszerű lesz a gitárszólam megtanulása és az akkordváltás begyakorlása. Amennyiben kifejezetten a dalban szereplő akkordokat szeretnék gyakorolni és elmélyíteni, akkor a Gitár Egyetemen ezeknek az oktató és gyakorló videóit is megtalálod.