1. ingyenes lecke

Gitár Alapok Tanfolyam

Üdv a 1.leckédben! 🙂

Fontos! Nézd végig a teljes oldalt - azaz tekerj le teljesen, hogy biztosan megkapd a következő részt is (fontos infók erről lejjebb)!

Kedves Tanítványom!

Ádám vagyok és szeretettel köszöntlek az ingyenes gitártanfolyamom első részében! 🙂

Az oldal alján egy szuper meglepetéssel is készültem a számodra, melyet mindenképpen nézz majd meg. (Érdemes időben, mert lejár!)

Az eddigi több, mint 100 magántanítványommal való gitároktatói tapasztalatom szerint, a hobbigitárosok nagy részét, főként csak a gyakorlat és a kedvenc dalok megtanulása érdekli.

Ezért ezen tanfolyamon és a legtöbb oktatóanyagomban is végig a gyakorlatra és dalokra fókuszálok.

Ha velem tartasz ezen a csodálatos úton, akkor a világ legnépszerűbb hangszerével ismerkedsz meg híres dalokon keresztül. Kell ennél több? 🙂

A mai 1. leckében a legfontosabb alapokat fogod elsajátítani 5 rövid videóban, egyszerűen és érthetően.

Minden videó végén lesz egy rövid videós felhívás a „Gitár Alapok” tanfolyamról, ez ne zavarjon meg, erre nem kell rákattintanod, mert már fel vagy rá iratkozva.

A 3 nap múlva érkező második leckédben pedig már egy könnyű dalt is mutatok Neked, de ehhez először az alapokat kell jól begyakorolnod. Szóval tarts ki mindenképpen! 😀

Első körben tanuljuk meg, hogyan kell behangolni a gitárodat. Ez fontos, hogy jól és tisztán szóljon. Ha van hangolód vagy okostelefonod, akkor kezdd ezzel a videóval. Ha nincs, akkor érdemes beszerezned egyet, de most menj tovább a 2. videóra.

Ha nincsen okostelefonod, akkor hangold be a gitárodat ezzel a videóval.

Hogyan használd a pengetőt? Ha még nincs pengetőd, akkor szerezz be pár különböző vastagságút mielőbb, most pedig használj egy 20 vagy 50 Ft-os érmét pengetőként.

Felkészülés az ujjgyakorlatokra: Hogyan fogd a gitárt, és hogyan szoktasd hozzá az ujjaidat a húrokhoz.

... és íme az első kromatikus ujjgyakorlatod, sok kitartást hozzá!

Mára ennyi volt, gondolom tűkön ülve várod a 3 nap múlva érkező 2.leckét. 🙂 De még előtte van egy fontos teendőd!

A tapasztalat azt mutatja, hogy ha minden nap min. 15 percre előveszed a gitárt és elgyakorlod párszor az adott leckét, akkor magabiztosan és örömtelien fogsz fejlődni.

Ennek hatására a következő leckékben érkező dalok és gyakorlatok sem fognak már túl nehezek lenni és megmarad a lelkesedésed.

Úgyhogy hajrá, minden nap egy kicsit kitartóan előre! »

FONTOS FIGYELMEZTETÉS, HOGY MEGKAPJ MINDEN LECKÉT!

Páran jelezték, hogy nem találják az emailjeik között a 2. leckét.

Ha te is így járnál, hogy pontosan 3 nap / 72 óra múlva nem látnád a következő részt az email fiókodban, akkor nézd meg a PROMÓCIÓK vagy SPAM mappádat, hátha oda került! Ha pedig ott van, akkor egyből húzd át az elsődleges mappába, hogy mindig megkapd!

Ha 3 nap múlva sem kapod meg a következő leckét és még a spam mappában sem találod, akkor valószínűleg elgépelted és ez esetben iratkozz fel újra az ingyenes gitártanfolyamomra itt.

Mi vár rád a következő leckében 3 nap múlva?

... és mik jönnek még a folytatásban? 😀

Egyszeri hatalmas kedvezménnyel az új feliratkozóknak!

Ha a leghíresebb dalokat akarod megtanulni gitáron, akkor nézd meg itt alul az alábbi szuper oktatóanyagomat most rövid ideig brutál kedvezménnyel! 🙂

Ha a leggyorsabban akarsz fejlődni és a leghíresebb magyar/külföldi dalokat szeretnéd eljátszani rövid időn belül kezdőként, akkor élj vele! Vigyázz, mert lejár!

Több ezer ügyfelünknek sikerült már a videóinkból tanulva elgitározni a kedvenc dalaikat.

Azoknak ajánlom, aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét” – István

Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.” – István

Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán” – Béla

A Gitarozom.com elkötelezte magát az élmény-orintentált gitároktatás iránt

Nézd meg, hogyan oktatunk a gyakorlatban:

Tudjuk, hogy dalokat szeretnél játszani és nem zenelméletet magolni.

Célunk, hogy mindenféle zenelmélet nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt tanítsuk meg Neked a kedvenc dalaidat gitározni! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuperhallásúnak lenned, profi videóanyagunkat úgy állítottuk össze, hogy a még egy botfülü, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán meg tudjon tanulni gitározni hobbi szinten!

Nézz bele a profi oktatóvideókba:

Akkor kellett volna elkezdened gitározni tanulni, amikor először vágytál rá. A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most szuper kedvezően 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!