Gitároktatás Kezdőknek II.

Tanuld Meg Gitározni A Kedvenc Dalaidat Profi Anyagunkkal!

Napi 15 perc gyakorlás ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

Nem kell "tehetségesnek" lenned

Oktatóanyagainakkal Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül

Csak napi 15 percedbe kerül

Fogalkozz napi 15 percet a gitároddal a videóink alapján és meglátod, hogy egyedi oktatási módszereink, technikáink és a munkád gyümölcse hamar beérik! 

Sikerélmények szinte azonnal

Éld át, ahogy rokonaid és barátaid elismerősen hallgatják játékodat. Építs közösséget, fejezd ki az érzéseidet és dobd fel saját magad és mások napját!

Megtanítunk eljátszani kedvenc dalaid 3 egyszerű lépésben

Zeneiskolai maszlag helyett egyből a kedvenc számaidat játszod

Nincsen felesleges zeneiskolai maszlag,  érthetetlen és zűrös gitárkották vagy száraz elmélet. Pontosan elmagyarázzuk és ábrákon bemutatjuk: hogyan és hányszor kell pengetned, melyik akkordot hogyan kell fognod és melyik ujjakat használd hozzá.

Mindössze napi 15 perc gyakorlás alatt rocksztárt faragunk belőled

Mi a legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked és ezáltal leszel kiváló gitáros rövid időn belül!

Tanulj a saját tempódban, lassítsd le vagy nézd újra ahányszor csak szükséges.

Tanulj bármikor és bárhonnan, te osztod be az idődet. Nem kell sehova sem utaznod, otthononról tudsz tanulni, akkor amikor csak akarsz. Az oktatóvideókat bármikor lelassíthatod, újrajátszhatod, megállíthatod és folytathatod.

Több ezer ügyfelünknek sikerült már a videóinkból tanulva megtanulni a kedvenc dalait játszani.

Azoknak ajánlom aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét” – István

Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.” – István

Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán” – Béla

Ismerd meg a fő oktatóanyagunkat, melyek forradalmasították a gitár tanulást hazánkban.

Gitároktatás Kezdőknek Online tanfolyam II.rész

Sziklaszilárd gitár alapok lépésről lépésre, felesleges elmélet nélkül

Számok amelyeket meg fogsz tanulni játszani:

Máté Péter – Egyszer véget ér Tankcsapda – Egyszerű Dal Republic – 67-es út Oasis – Wonderwall Beatles – Yesterday Ákos – Keresem Az Utam Deep Purple – Smoke On The Water (Intro) Guns N’ Roses – Knockin’ on Heaven’s Door AC/DC – Highway To Hell (Intro) Metallica – One (Intro) Edda – A Kör Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama (Intro) Zorán – Apám hitte Offspring – The Kids Aren’t Allright (Intro)

A Gitár Egyetem elkötelezte magát az élmény-orintentált gitároktatás iránt

Nézd meg, hogyan oktatunk a gyakorlatban:

Tudjuk, hogy dalokat szeretnél játszani és nem zenelméletet magolni.

Célunk, hogy mindenféle zenelmélet nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt tanítsuk meg Neked a kedvenc dalaidat gitározni! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuperhallásúnak lenned, profi videóanyagunkat úgy állítottuk össze, hogy a még egy botfülü, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán meg tudjon tanulni gitározni hobbi szinten!

Nézz bele a profi oktatóvideókba:

Képzeld el, hogy pár hét múlva, mikor otthon gyakorlod kedvenc dalaidat, a többiek berontanak a szobádba és megdöbbenten kérdezik, hogy Te tényleg azt a dalt játszod?!

Csak napi 15 perc gyakrolás ● zenei hallás nélkül ● kortól függtelenül ●

A teljes oktatóanyag ára 211.800 Ft is lehetne. Mutatom hogyan ...

Ez a hatalmas tudás (2 teljes félév tananyaga), melyet ezeken a tanfolyamokon megkapsz, magántanárhoz vagy zeneiskolába járva havonta kerülne átlagosan 12.000 Ft-ba. Ehhez még hozzájön a kotta ára, az utazás költsége és nem beszélve az idő, ami pénzben nem is mérhető.

Ez 1 év alatt:

Ez így összesen 211.800 Ft. De ha nem számolom az utazási költséget és a kottákat, és csak havi 2x jársz gitártanárhoz, akkor is 72.000 Ft.

Sajnos nekünk is hatalmas, milliós! költségeink vannak egy ilyen tanfolyam elkészítésével (100+ óra munka a videófelvétellel a tökéletes minőségért, stúdió bérlés, iroda bérlés, full HD kamerák bérlése, profi mikrofonok beszerzése, a videóvágók díja, a designer díja, online platform fejlesztés, fizetési és CRM rendszer integrálás,  munkatársak bérköltsége stb.) de mivel a Gitarozom.com eltökélt FŐ célja továbbra is, hogy minél több embert tudjunk megtanítani gitározni ezért gondolva azokra, akiknek az anyagi keretei szűkösek, a tanfolyamot egyenként még csak 20.000 Ft-ra sem áraztuk be. 

A célunk az, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen ez a vadonatúj, sehol máshol nem található remek lehetőség a gyors és élménydús gitártanulásra, ezért az online kurzus ára csak 9.970 Ft!

Rendeld meg a kurzust és kezdj bele a gitár tanulásba még ma!

Válaszd ki melyik oktatóanyagunkat kéred

Oktatóanyagainkkal Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül.

Fizetés után azonnal küldjük a hozzáférést

E-mailben megy a jelszó, és az online felületen tudsz belépni, ott várnak rád a videók!

Vedd a kezedbe a gitárt és már kezdheted is a gyakorlást

Lerakod magad elé a laptopod, leülsz a földre, kezedbe veszed a gitárt és ennyi.

Gitároktatás Kezdőknek II.

(Azonnali online hozzáférés vásárlás után)

30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz - hogy megkönnyítsem a döntésedet!

Annyira hiszek gitároktató anyagunk erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a gitározást hobbiszinten, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve! 🙂

Gyakori félreértések, amik visszatarthatnak hogy megtanulj gitározni

Ügyetlenek az ujjaid? Görcsösek és nehezen mozognak?

Pár egyszerű és izgalmas gyakorlattal, melyeket a videókon mutatunk meg, gyorsan megszokják az ujjaid a húrokat és a mozgásuk gyors, könnyed és laza lesz. Akkor is, ha már 50 felett vagy!

Botfüled van és hamisan énekelsz? Nem probléma!

Nem szükséges zenei hallás vagy jó fül, sem tehetség, hogy megtanulj gitározni alap szinten. Sok korábban zeneileg tehetségtelen és a zeneiskolában “ügyetlennek nevezett” tanítványom lépett fel koncerteken és ért el sikereket pusztán az élményorientált oktatásnak és gyakorlásnak köszönhetően!

Kevés a szabadidőd? Sokat dolgozol? Nem baj!

Mi a legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked.

Ez egy zeneiskolában lehetetlen, ahol még több év gitározás után sem oktatnak mai, népszerű tábortüzes nótákat (és még a legalapvetőbb akkordokat sem).

Stresszes az életed? Nincsen pénzed magántanárra?

Az eddigi több, mint 100 magántanítványom állítja (2004 óta oktatok), hogy napi pusztán 15 perc! gitárjáték megnyugtat, a külvilágot kizárja és egy kis időre egy csodálatos felszabadító érzést élsz át miközben a kedvenc dalaidat játszod el.

Nem kell évekig magántanárhoz járnod és több százezer Ft-ot elköltened oktatásra, ha a kereteid szűkösek! A kezdő online kurzusunk segítségével gitártanár nélkül tanulsz meg gitározni gyorsan és könnyedén!

Akkor kellett volna elkezdened gitározni tanulni, amikor először vágytál rá. A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!