Gitártechnikák

Játssz Olyan Gitártechnikákkal, mint Slash, Jimmi Hendrix vagy Eric Clapton

Lényegretörő egyedi módszer ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

Csak a lényeget tanítjuk, hogy a kedvenc dalaidat gitározhasd el mielőbb

Tanulj gitározni dalokat oktató videóink és egyedi oktatási módszerünkkel, mert a híres dalok lejátszása fog átütő élményt adni.

Nem kell előképzettség vagy tökéletes zenei érzék, ezek nélkül is sikerülhet

Anyagunk hobbi és kezdő gitárosoknak készült és könnyen elsajátítható. Így akár Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül!

Milyen érzés lenne, ha a barátaid felismernék, amit éppen játszol?

Képzeld el, hogy milyen lenne, ha a barátaid elismerősen hallgatnák játékodat és felismernék a dalt, amit épp játszol. Tanuld meg a kedvenc dalaidat és okozz örömöt!

Gitártechnikák

(Azonnali online hozzáférés vásárlás után)

Íme a 3 lépés, hogyan tanulhatod meg
eljátszani a kedvenc dalaidat videóinkkal

Egyből a kedvenc számaidat játszod​

Nincsenek nehezen érthető, előtudást igénylő  gitárkották vagy száraz elmélet. Pontosan elmagyarázzuk és ábrákon bemutatjuk: hogyan és hányszor kell pengetned, melyik akkordot hogyan kell fognod és melyik ujjakat használd hozzá.

Egyedi oktatási módszerünkkel remek hobbigitáros lehetsz​

A legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked.

Tanulj a saját tempódban, lassítsd le vagy nézd újra ahányszor csak szükséges.

Tanulj bármikor és bárhonnan, te osztod be az idődet. Nem kell sehova sem utaznod, az otthonodból tudsz könnyen és egyszerűen tanulni, akkor amikor csak akarsz. Az oktatóvideókat bármikor lelassíthatod, újrajátszhatod, megállíthatod és folytathatod.

Több ezer tanítványunknak sikerült már a videóinkkal eljátszani a kedvenc dalaikat. :)​

Azoknak ajánlom aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét” – István

Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.” – Tamás

Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán” – Béla

Ismerd meg az oktatóanyagunkat, melyekkel forradalmasítottuk a gitár technikák tanulását.

Gitártechnikák Kurzus

Játssz olyan technikákkal, mint Slash, Hendrix és Clapton!

Ezeket a technikákat tanulod meg a 37 profi videóleckéből:

Kalapács technika (hammer pull) Nyújtás Tenyér némítás (palm mute) Hibrid pengetés Érintőgitár technika (tapping) Akkordok hangokra bontása (sweep picking) Üveghangok megszólaltatása Tremolókar használata (vibrato)

És ez nem minden!
További EXTRA BÓNUSZOKAT is kapsz tőlem a profi oktatóanyagod mellé 13.000 Ft helyett MOST AJÁNDÉKBA! Íme...

BÓNUSZ #1

5000 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

48 Akkord Fogástáblázata 144 db képpel E-BOOK PDF (nyomtatható)

Mely akkordot hogyan fogd? Nem kell többé keresned a neten az akkordokat! Mostantól mindig segítségedre lesz a profi táblázatom 144 ábrával!

BÓNUSZ #2

6.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

A 80 Leghíresebb Tábortüzes Dal Akkordos Kottája E-BOOK PDF (nyomtatható)

Jól jönne a tábortűz mellé egy nyomtatható kottagyűjtemény, tele a leghíresebb dalokkal melyeket csak gitározni és énekelni kell?

LGT, Ákos, Beatles, Hair, Skorpió, Hobo, KFT, Kispál és a Borz, Koncz Zsuzsa, Oasis, Kormorán, Edda, Republic, Zorán stb.

BÓNUSZ #3

1.500 Ft helyett AJÁNDÉKBA ADOM!

GITÁROS KIFEJEZÉSEK SZÓTÁRA E-BOOK PDF (nyomtatható)

Milyen gitáros kifejezések mit jelentenek? Hogyan olvasd és értsd meg a gitárkottákat? Melyek a gitár részei? Mindent összefoglaltam neked ebben a szótárban.

Elköteleztem magamat az élménydús, lényegretörő gitároktatás iránt.

Nézz bele a szuper-hatékony oktatási módszereinkbe:​

Tudom, hogy dalokat szeretnél játszani és nem zeneelméletet magolni.

Célom, hogy mindenféle zeneelmélet nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt tanítsam meg Neked a kedvenc dalaidat gitáron! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuper-hallásúnak lenned, profi videóanyagomat úgy állítottam össze, hogy a még egy botfülű, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán meg tudjon tanulni gitározni hobbi szinten!

Nézz bele a profi oktatóvideókba:

Képzeld el, hogy milyen érzés lehetne, ha rövid idő múlva, mikor otthon gyakorlod kedvenc dalaidat, a többiek berontanak a szobádba és megdöbbenten kérdezik, hogy "Te tényleg azt a dalt játszod?!" 🙂

Lényegretörő egyedi módszer ● Tökéletes zenei hallás nélkül ● Kortól függetlenül

Az oktatóanyag ára 117.600 Ft is lehetne. Mutatom hogyan ...

Ez a hatalmas tudás (2 teljes félév tananyaga), melyet ezeken a tanfolyamokon megkapsz, magántanárhoz vagy zeneiskolába járva havonta kerülne átlagosan 9.800 Ft-ba. Ehhez még hozzájön a kotta ára, az utazás költsége és nem beszélve az idő, ami pénzben nem is mérhető.

Ez 1 év alatt:

Ez így összesen 117.600 Ft. Egy olcsóbb, sok esetben silányabb minőségű órát tartó tanárnál is ez minimum 78.000 Ft-ba kerül.

Sajnos nekünk is hatalmas, milliós! költségeink vannak egy ilyen tanfolyam elkészítésével (100+ óra munka a videófelvétellel a tökéletes minőségért, stúdió bérlés, iroda bérlés, full HD kamerák bérlése, profi mikrofonok beszerzése, a videóvágók díja, a designer díja, online platform fejlesztés, fizetési és CRM rendszer integrálás,  munkatársak bérköltsége stb.), de mivel a  FŐ eltökélt célunk továbbra is, hogy minél több embert tudjunk megtanítani gitározni, ezért gondolva azokra, akiknek az anyagi keretei szűkösek, a tanfolyamot egyenként még csak 30.000 Ft-ra sem áraztuk be.

Ráadásul csak a bónuszok értéke, amit ajándékba kapsz a tanfolyam mellé 13.000 Ft!

A célunk az, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen ez a vadonatúj, sehol máshol nem található remek lehetőség a gyors és élménydús gitártanulásra, ezért az online tanfolyam ára mindenki számára megfizethető. Tekerj lejjebb! »

Rendeld meg a kurzust és kezdj bele a gitár tanulásba még ma!

Csapj bele és kattints a Megrendelés gombra alul​

Oktatóanyagainkkal Te is megtanulhatsz gitározni tökéletes zenei hallás és ritmusérzék nélkül.

Fizetés után azonnal küldöm a hozzáférést emailben

E-mailben megy a jelszó az online felülethez, ahol már várnak rád a szuper videók!

Már kezdheted is az első rövid, egyszerű dallal

Kezedbe veszed a gitárt, elindítod a videókat és egy új, csodálatos világba lépsz be.

Gitártechnikák

(Azonnali online hozzáférés vásárlás után)

Gyakori félreértések, amik visszatarthatnak hogy megtanulj gitározni

Ügyetlen, görcsös és nehezen mozgó ujjak?

Pár egyszerű és izgalmas gyakorlattal, melyeket a videókon mutatunk meg, gyorsan megszokják az ujjaid a húrokat és a mozgásuk gyors, könnyed és laza lesz. Akkor is, ha már 50 felett vagy!

Botfül és hamis hang? Nem probléma!

Nem szükséges tökéletes zenei hallás vagy jó fül sem előképzettség, hogy megtanulj gitározni alap szinten. Sok korábban zeneileg tehetségtelen és a zeneiskolában “ügyetlennek nevezett” tanítványom lépett fel koncerteken és ért el sikereket pusztán az élményorientált oktatásnak és gyakorlásnak köszönhetően!

Kevés a szabadidő? Sok a munka? Nem baj!

Mi a legrövidebb és leggyorsabb úton tanítunk meg Neked mindent, így a sok érthetetlen és szükségtelen elméletet kihagyva csak a lényeget, azaz a konkrét dalt és hozzá való fogásokat, pengetéseket tanítjuk meg Neked.

Ez egy zeneiskolában lehetetlen, ahol még több év gitározás után sem oktatnak mai, népszerű tábortüzes nótákat (és sokszor még a legalapvetőbb akkordokat sem).

Stresszes az élet? Drága a magántanár?

Az eddigi több, mint 100 magántanítványom állítja (2004 óta oktatok), hogy napi pusztán 15 perc! gitárjáték megnyugtat, a külvilágot kizárja és egy kis időre egy csodálatos felszabadító érzést élsz át miközben a kedvenc dalaidat játszod el.

Nem kell évekig magántanárhoz járnod és több százezer Ft-ot elköltened oktatásra, ha a kereteid szűkösek! A kezdő online kurzusunk segítségével akár gitártanár nélkül is megtanulhatod ezeket a dalokat!

Akkor kellett volna elkezdened gitározni tanulni, amikor először vágytál rá. A második legjobb lehetőség most van.

Vágj bele most!