Hogyan tanítunk meg az otthonodban gitározni?

Több, mint 10 év gitározás és 100 tanítvány privát oktatása után, kifejlesztettük az eddig feltalált és jelenleg a piacon elérhető leghatékonyabb oktatási módszert a gitártanuláshoz.

Röviden és tömören: felismertük a sokkoló tényt, hogy a gitározni vágyó emberek nagy része, nem bonyolult kottát olvasva akar megtanulni gitározni. Ez azonnal ösztönzött minket arra, hogy egy könnyen és gyorsan megérthető, vizuális módszert fejlesszünk ki a gitártanuláshoz.

Büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi visszajelzések alapján az oktatásunk: hatékony és élvezetes.

Nem unalmas skálákat és több száz éves klasszikus darabokat játszva vezetünk be a gitárvilág csodás zegzugaiba, hanem azonnal az egyszerűbb mai számokkal kezdve szerettetjük meg Veled ezt a pompás hangszert, hogy minden perc gyakorlás élmény és öröm legyen számodra!

Az alábbi rövid videón bemutatjuk Neked, hogy a Gitároktatás Kezdőknek I. DVD-vel mennyire könnyűvé válik számodra a gitártanulás!

(ez csak egy rövid részlet, ennél 100x többet találsz a DVD-n)

»» Itt megtalálsz minden részletet erről a DVD tanfolyamról! ««

Mint láthattad a videón, akár egy 10 éves gyerek is képes megtanulni gitározni, annyira egyszerűen mutatjuk be az egyes dalok pengetését és fogásait.

A DVD tanfolyam segítségével:

  1. pár napon belül már a kedvenc dalaidat játszhatod el a saját és barátaid örömére
  2. nincsen türelmetlen gitártanár aki csak az óradíjat számolja, hiszen otthonodban, akkor tanulsz gitározni a DVD-ről, amikor az időd engedi
  3. pusztán napi 15 perc gyakorlás elég a gyors fejlődéshez!
  4. bármikor megállíthatod, visszatekerheted, lelassíthatod – az idő itt a Te oldaladon áll
  5. fél év tudásanyagát tartalmazza a DVD tanfolyam, melynek áránál már a második gitáróránál többet fizetsz!

»» Mire vársz? Vágj bele, meglátod, nem fogod megbánni! 🙂 ««

Tudom. Ilyenkor általában a kifogások szoktak jönni.

1. Kifogás: – “De nem lesz rá elég időm, hogy gyakoroljak!”

Válaszom rá: – Garantálom Neked, hogy napi 15 perc gyakorlás elég a stabil fejlődéshez, ezt a több, mint 100 eddigi privát tanítványom igazolja!

 

2. Kifogás: -“Nincsen gitárra pénzem, mert mindegyik olyan drága!

Válaszom rá: -“Kezdésnek teljesen felesleges egy drága, akár 100.000 Ft-ba kerülő gitárt venni. Egy olcsó, de jó minőségű kezdő gitárt már 10.000 Ft-tól tudsz vásárolni bármelyik gitárüzletben”

»»» Győzd meg magadat és meglátod, mekkora élmény lesz számodra mikor családod és barátaid elismerően és csodálattal néznek Rád, miközben a kedvenc számaikat gitározod! «««

u.i: ha van bármilyen kérdésed a DVD-vel kapcsolatban, nyugodtan felteheted nekünk emailben: info@gitaregyetem.hu vagy telefonon: 06-70-676-3-676