Hogyan kezdd el a gitározást? Hogyan tanítunk meg az otthonodban gitározni kezdőként?

Több, mint 10 év gitározás és 100 tanítvány privát oktatása után, kifejlesztettük az eddig feltalált és jelenleg a piacon elérhető leghatékonyabb oktatási módszert kezdőknek a gitártanuláshoz.

Röviden és tömören: felismertük a sokkoló tényt, hogy a gitározni vágyó emberek nagy része, nem bonyolult kottát olvasva akar megtanulni gitározni. Ez azonnal ösztönzött minket arra, hogy egy könnyen és gyorsan megérthető, vizuális módszert fejlesszünk ki a gitártanuláshoz.

Büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi visszajelzések alapján az oktatásunk: hatékony és élvezetes.

Nem unalmas skálákat és több száz éves klasszikus darabokat játszva vezetünk be a gitárvilág csodás zegzugaiba, hanem azonnal az egyszerűbb, mai számokkal kezdve szerettetjük meg Veled ezt a pompás hangszert, hogy minden perc gyakorlás élmény és öröm legyen számodra!

Az alábbi rövid videón bemutatjuk Neked, hogy a Gitároktatás Kezdőknek I.-el mennyire könnyűvé válik számodra a gitártanulás!

(ez csak egy rövid részlet, ennél 100x többet találsz az online anyagban)

»» Itt megtalálsz minden részletet erről tanfolyamról! ««

Mint láthattad a videón, akár egy 10 éves gyerek is képes megtanulni gitározni, annyira egyszerűen mutatjuk be az egyes dalok pengetését és fogásait.

A tanfolyam segítségével:

  1. rövid időn belül már a kedvenc dalaidat játszhatod el a saját és barátaid örömére
  2. bármikor megállíthatod, visszatekerheted, lelassíthatod – az idő itt a Te oldaladon áll
  3. fél év tudásanyagát tartalmazza a tanfolyam

»» Mire vársz? Vágj bele, meglátod, nem fogod megbánni! 🙂 ««

Tudom. Ilyenkor általában a kifogások szoktak jönni.

1. Kifogás: – „De nem lesz rá elég időm, hogy gyakoroljak!”

Válaszom rá: – Garantálom Neked, hogy napi 15 perc gyakorlás elég a stabil fejlődéshez, ezt a több, mint 100 eddigi privát tanítványom igazolja!

2. Kifogás: -„Nincsen gitárra pénzem, mert mindegyik olyan drága!

Válaszom rá: -„Kezdésnek teljesen felesleges egy drága, akár 100.000 Ft-ba kerülő gitárt venni. Egy olcsó, de jó minőségű kezdő gitárt már kb. 20.000 Ft-tól tudsz vásárolni bármelyik gitárüzletben”

»»» Győzd meg magadat és meglátod, mekkora élmény lesz számodra mikor családod és barátaid elismerően és csodálattal néznek Rád, miközben a kedvenc számaikat gitározod! «««

u.i: ha van bármilyen kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, nyugodtan felteheted nekünk emailben: info@gitarozom.com vagy telefonon: +36.30.226.2811