Halász Judit – Boldog Születésnapot

Szia!

Születésnapok elengedhetlen eleme, amikor valaki az ünnepelt tiszteletére elénekeli a Boldog születésnapot című dalt. Most a Gitározom.com-on Halász Judit Boldog születésnapot gitárra hangszerelt feldolgozását tanulhatod meg és gyakorolhatod be, hogy még nagyobb meglepetést okozhass a születésnaposnak. A Gitározom.com-on az a cél, hogy gitártanulói lelkesedésedet a sikerélmény táplálja. Ez pedig egy olyan ajándéknál, hogy az énekhez zenei kísérletet is tudsz biztosítani, garantált.

Ebben a videóban megtanítom neked ezt az egyszerű dalt, még kottára vagy tabra sem lesz szükséged, és közben lehetőséged lesz gyakorolni is a dalban megjelenő alap gitárakkordokat. Sőt, egy új fogást is tanítok neked, ami szükséges, hogy szépen lejátszhasd ezt a dalt. Ez a fogás a barré. A Gitározom.com-on mind ezeket a gitár akkordokat, mind pedig a barrét külön videóban is megtanítom neked.

A gitároktató videókat érdemes sokszor megnézned és a tanultakat addig gyakorolnod, amíg elégedett nem vagy. A siker jönni fog!

Hogyha pedig olyan dalokat tanulnál, mint a Könnyű álmot hozzon az éj, a Let it be, vagy a Tábortűz, akkor azt EBBŐL az anyagunkból megtanulhatod. 

KATTINTS IDE a részletekért!

Jó gyakorlást! 🙂

100 Folk Celsius – Paff, a Bűvös Sárkány gitáron, gitár kotta akkordok, tab

A 100 Fok Celsiustól a Paff, a bűvös sárkány vidám és közismert dalát tanulhatod meg ebből az oktatóvideóból. Egyszerű felépítésének és a részletes magyarázatnak köszönhetően a kezdő gitárosoknak sem okozhat problémát megtanulni ezt a darabot. Vágj bele még ma!

A teljes oktatóvideó hossza 4 perc 49 másodperc.

Republic – Szeretni Valakit Valamiért gitáron, gitár kotta akkordok, tab

Ebben a videóban a Republictól egy igazi, örökzöld slágert, a Szeretni valakit valamiért című dalt tanítom meg neked. Egyszerű, könnyen megtanulható akkordokból áll, és egy kis gyakorlás után hamarosan már a barátaidnak is elgitározhatod ezt a gyönyörű dalt. Vágj bele még ma a gyakorlásba!

A teljes oktatóvideó hossza 8 perc 54 másodperc.

Emberek – Tábortűz gitáron, gitár kotta akkordok, tab

Az Emberektől a Tábortűz című, mindenki által jól ismert dalt tanítom meg neked, mindössze pár perc alatt, ebben a videóban. Ha követed az instrukcióimat és begyakorlod a látottakat, akkor a barátaid társaságában nagy sikerre tehetsz majd szert, ha előkerül a gitár. Jó gyakorlást!

A teljes oktatóvideó hossza 7 perc 43 másodperc.