JOGI NYILATKOZAT

A gitarozom.com megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak, melyre szerzőink, szerkesztőink figyelmét is felhívjuk. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

A gitarozom.com mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk a gitarozom.com-n szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytállóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.

A gitarozom.com internetes domain címen elérhető weboldal látogatói a site megtekintésével, a gitarozom.com ismerkedési és önfejlesztési információs portál és hírmagazin tartalmának on-line lehívásával, az oldalak böngészésével tudomásul veszik, és elfogadják a digitális tartalom felhasználására, illetve az elektronikus információ-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános és alább részletezett feltételeket.

1) Szerzői- és tulajdonjogok

A gitarozom.com internetes honlap tartalma, és a portál koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alá esik. A honlap jogtulajdonosa fenntart minden, másolással és terjesztéssel kapcsolatos nemzetközi és magyar törvények által biztosított jogot.

A honlapon publikált írásokat, azok részleteit, illetve az internetes honlapot részleteiben, vagy teljességében a személyes használatból fakadó igényeket meghaladó mértékben lemásolni, elektronikus módon tárolni, többszörözni, közreadni a jogtulajdonos engedélye nélkül tilos. A tartalom részleteinek átvétele kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye alapján lehetséges. A portáltól értesüléseket átvenni csak a portálra való egyértelmű hivatkozással lehet az információk módosítása nélkül.

A gitarozom.com domainnév, jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A tartalom idegen forrásból származó részének átvételéhez a gitarozom.com jogtulajdonosának és az eredeti forrás jogtulajdonosának engedélyére is szükség van.

2) Felelősségvállalás

A gitarozom.com pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok időszerűségével, érvényességével, teljességével kapcsolatban, illetve a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A más működtetők weboldalaira mutató linkek a gitarozom.com-tól teljesen független tartalmat hívnak elő, ezen linkek aktuális működéséért, a rajtuk keresztül elérhető adatokért és információkért a szerkesztőség semmilyen felelősséget nem vállal.

A gitarozom.com a nem saját forrásból származó írások kapcsán is törekszik a megbízható információk közlésére, de e tartalmak pontosságáért felelősséget nem vállal.

A gitarozom.com honlapon található adatbázisok folyamatosan frissülnek, de azok naprakészségéért és a téves információk feltüntetésével okozott esetleges károkért felelősséget nem vállal a szerkesztőség.

A gitarozom.com fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.

A szerkesztőség nem vállal felelősséget azokért a cselekményekért, amelyeket bárki akár közvetlenül, akár közvetve a portálon lévő vagy azon keresztül elért adatok, információk alapján követ el.

A portálon fellelhető információk nem tekinthetők kötelezettségvállalásnak.

Gitarozom.com