Alap Akkordok: E A D


Ebben a videóban a kezdők is megismerkedhetnek a gitározás alapjaival, méghozzá 3 nagyon egyszerű gitárakkord formájában. Ezeket tanítom meg, hogyan kell lefogni, illetve hogyan kell váltani az egyes alapakkordok között. Tehát most begyakorolhatod az E A D alap akkordokat gitáron.

Érdemes ezeket az akkordokat is, illetve az akkordváltásokat is naponta legalább 15 percben gyakorolnod, hogy a kezed tökéletesen ráálljon arra, hogyan kell megszólaltatnod ezeket az akkordokat.

E dúrhoz 1-es, 2-es, 3-as ujjra van szükséged. A-dúrhoz és D-dúrhoz szintén, de már másik bundokra pozicionálod őket. Hogyan pontosan hova és hogyan kell megpengetni a húrokat, azt megtudhatod a videóból.

Ha már megtanulod pontosan lefogni az egyes akkordokat, akkor nem marad más hátra, mint azt gyakorolni, hogyan váltsd ezeket. Érdemes kellő időt szánni a gyakorlásra, hogy akár álmodból felébresztve is pontosan tudd, hol a helye az ujjadnak az egyes akkordok esetében. Gyakorold be minden tudott gitár pengetési móddal, hidd el, a kezed is egyre gyorsabb lesz majd!