Alap Akkordok III: C G


Ebben a videóban C és G akkordokat fogjuk megtanulni gitáron. Sőt, néhány változatukba is bepillantást nyerhetsz. Ezzel a videóval igyekszem mind a kezdőknek, mind a valamivel haladóbb gitártanulóknak is segítséget nyújtani, azáltal hogy többféle kivitelezési módot is bemutatok.

Nincs egyetlen kőbe vésett változata az egyes gitárakkordoknak, nyugodtan válassz aszerint, hogy melyik kényelmesebb a számodra vagy melyiknek a hangja tetszik jobban.

Érdemes azonban minden változatot gyakorolni, hiszen az ismert slágerdalokban néhol ez, néhol az válik egyszerűbben kivitelezhetővé.

Az akkordok gyakorlása mindenképpen segíteni fog neked a zenei hallás javításában, a kézügyességed fejlesztésében és abban, hogy gyorsabbak legyenek ujjaid. Ez nagyon fontos azért, hogy az akkordváltások se okozhassanak gondot.

Itt a Gitározom.com több videójában is tanítok neked alap gitárakkordokat, érdemes ezeket kombinálnod és minden nap legalább 15 percet foglalkoznod velük, hogy igazán látványos legyen a fejlődésed!

Jó gyakorlást!