Az elektromos gitár


Ha megszületett az elhatározás, hogy meg akarsz tanulni gitározni, akkor az első lépés, hogy beruházz egy saját gitárba, amin nap mint nap tudsz gyakorolni a fejlődés érdekében. Ebben a videóban bemutatom az elektromos gitárt. Hogyan épül fel, milyen részei vannak az elektromos gitárnak és mesélek arról is, hogy főleg milyen stílusú zenékben találkozhatsz elektromos gitárral.

Elárulok néhány titkot, hogyan tudod behangolni a gitárt és hogyan tudod újrahúrozni az elektromos gitárodat, ha még csak most ismerkedsz ezzel a hangszerrel.

Ezzel a videóval remélem, sikerül olyan szempontokat kapnod, amelyek megkönnyítik a gitárvásárlás és a gitárválasztás folyamatát, hogy utána már tényleg csak a gitározással kelljen törődnöd. Ha jelentkezel a teljesen ingyenes 30 napos gitártanfolyamra, akkor hasonló videós leckék során megtanítok neked alapfogásokat, alap akkordokat, a pengetési technikák elemeit szisztematikusan és ismert dalok gyakorlásán keresztül.

Ha kíváncsi vagy a többi gitártípusra is, akkor érdemes megnézned az akusztikus és a western gitárról készített tanácsadó videót is itt a Gitározom.Com-on.

Most pedig lássuk az elektromos gitárt!