Blink 182 – Anthem Part II.


Ebben a videóban az egyik kedvelt amerikai punk rock együttes, a Blink 182 egyik pimasz és vidám számának intrója az Anthem Part II. gitáron szólal meg. Ez egy nagyon egyszerű dallam, amit azok is könnyen és gyorsan meg tudják tanulni, akik még csak néhány pengetési módot és akkordot tudnak. Ehhez például ezen utóbbira nem is lesz szükséged.

Az Anthem Part II. gitárintrója segít neked abban, hogy tökéletesen rögzítsd, hogyan kell pengetővel pengetni egyszerűen és dinamikusan. Az egyes és a hármas ujjadra lesz szükség az intró elgitározásához.

A pengetővel és az ujjakkal való gitározás kicsit más technikát igényel, ezért érdemes ennek a videónak a segítségével a pengetős gitározást olyan tökéletesen begyakorolnod, amennyire csak tudod. Ha még több videót szeretnél, ahol szisztematikusan tudsz fejlődni a gitártanulásban, akkor érdemes feliratkoznod a Gitáregyetem ingyenes alap gitártanfolyamára. Ez az alapszintű gitárképzés most teljesen ingyenes és 10 részen keresztül hasonlóan pörgős, ismert számok segítségével ismerheted meg a gitározás alapjait. Jó gyakorlást!

Szólj hozzá!