Blink 182 – Anthem Part II. gitáron, gitár kotta, akkordok, tab

Szia!

Ebben a videóban az egyik kedvelt amerikai punk rock együttes, a Blink 182 egyik pimasz és vidám számának intrója az Anthem Part II. gitáron szólal meg. Ez egy nagyon egyszerű dallam, amit azok is könnyen és gyorsan meg tudják tanulni, akik még csak néhány pengetési módot és akkordot tudnak. Ehhez például ezen utóbbira nem is lesz szükséged, mint ahogy kottára vagy tabra sem.

Az Anthem Part II. gitárintrója segít neked abban, hogy tökéletesen rögzítsd, hogyan kell pengetővel pengetni egyszerűen és dinamikusan. Az egyes és a hármas ujjadra lesz szükség a különböző fogásokhoz és az intró elgitározásához.

A pengetővel és az ujjakkal való gitározás kicsit más technikát igényel, ezért érdemes ennek a videónak a segítségével a pengetős gitározást olyan tökéletesen begyakorolnod, amennyire csak tudod. 

Ha még több videót szeretnél, ahol szisztematikusan tudsz fejlődni a gitártanulásban, akkor érdemes belevágnod a Gitároktatás Kezdőknek I. gitártanfolyamba. Ennek az alapszintű gitárképzésnek a segítségével hasonlóan pörgős, ismert számok megtanulásával ismerheted meg a gitározás alapjait.

KATTINTS IDE ÉS KEZDJ BELE MÉG MA!

Jó gyakorlást! 🙂