Blues Akkordok: E7 A7 D7 H7


Ebben a videóban bővítjük az akkordokról való ismereteinket. Pontosan 4 új blues akkordot fogunk megtanulni gitáron, amelyeket egy másik videóban már alkalmazni is fogunk a megtanulandó blues alapritmusban gitáron.

Pontosan azért, hogy a kezdők számára is könnyen elsajátítható legyen ez a néhány akkord, a legegyszerűbb változatukat mutatom be, hogy tudd gyakorolni.

Sőt, ebben a videóban még az egyes akkordokkal kapcsolatban további információkat szerezhetsz, milyen változatokban tudod kivitelezni egyiket-másikat, pont azért, mert egy élményközpontú oktatásnak nem a merev szabályok, inkább a kreativitás felszabadítása a lényege.

Érdemes továbbra is megtartanod a napi legalább 15 perc gyakorlást és akkor biztosan menni fog nemcsak a blues akkordok lefogása, de az akkordok váltása is.

Kicsit talán bonyolultnak tűnik, ezért ha alapjaitól akarod kezdeni a fejlődést, hogy ez se essen nehezedre, akkor érdemes elvégezned a 10 részes ingyenes alaptanfolyamot 30 nap alatt napi 15-20 perc gyakorlással.

Jó tanulást, jó akkordváltást!

“Blues Akkordok: E7 A7 D7 H7” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Szia… 🙂
  Nagyon jó az oldal, és nagyon jó a “tanár” !
  …de elszomorító volt számomra, hogy jó pár nap után sem jött meg a 2 rész! 🙁

  Válasz
 2. Nekem is ugyanez a problémám, gmailre elküldte a másodikat, a harmadikat viszont már nem! 🙁 Nincs a spam között

  Válasz
 3. Helló Ádám!
  Nekem is ugyan ez a problémám mint az előttem szólóké. Nekem csak az első rész jött meg, a többi még nem.

  Válasz
 4. Tabon az oldalsó mobilapp reklám letakarja a lényeget, a kezedet, hogy mit fogsz le. Az sem ártana, ha pár kép lenne fixen, hogy hogyan is néz ki az akkord konkrétan. Hanyag fércmunka, szó sincs itt gyetemről! Csalódás! (Ja, alább a mail, full name, website fehér alapon fehérrel….szánalom!)

  Válasz

Szólj hozzá!