TANULD MEG GITÁRON A KEDVENC DALAIDAT A LEGGYORSABB MÓDON!

10 Részes Online Gitártanfolyam Kezdőknek és Újrakezdőknek INGYEN!

Kérem az INGYENES leckéket!

A kedvenc magyar és külföldi híres nótákat és dalokat tanítom meg neked videókon keresztül!

0% elmélet, 100% gyakorlat! Napi 15 perc gyakorlás.

Lefoglalom a helyemet, míg van szabad!

Már több mint 1000.000-en tanultak meg belőle gitározni

Olvasd el, mit mondanak akik elvégezték:

Szeretném megköszönni a segítségedet a videóban elhangzottak nagyon hasznosnak bizonyulnak, és a kezdetekben felmerülő kérdéseimre kimerítő válaszokat kaptam az általad elkészített videók alapján

Tapasztalatom az, hogy 60 év felett a tanulás nehezebb, de világosak és érthetőek számomra a leckéid, csak köszönettel tartozhatok. Arról nem is beszélek hogy nagyon jól esett a biztatásod hogy idősebb korom ellenére fogjak hozzá és igen is csináljam.

Köszönöm Ádám az oktatást. Lényegre törő, egyértelmű és sikeresen kivitelezhető. Nagy élményt nyújtott számomra a gyakorlás. Nem beszélve arról, hogy pénzt és időt spóroltam vele neked köszönhetően. Minden jót kívánok neked!

Én is szeretnék hasonló sikereket!

Gyorsan tanulható gitár leckék kezdőknek és haladóknak

Sosem volt még kezedben gitár? De szeretnéd, ha a kezed nyomán élvezhető hangok születnének? E két állapot között ível az út, ami gitárleckékkel van kikövezve. Sokan mondják, hogy rajta, csapj a húrok közé, azaz vágj bele, de azért éppen a gitárleckékkel kapcsolatban ennél kifinomultabb módja is van annak, hogy lépésről lépésre haladj és az az egymásra épülő gitárleckék fejlesszenek.

Ingyenes 30 részes online gitártanfolyam! ««

A Gitározom.com elkötelezett aziránt, hogy minél többen megtanulhassanak gitározni még akkor is, ha se kedvük, se idejük nincs arra, hogy eljárjanak alkalomadtán egy-egy gitártanárhoz, aki megkéri az árát minden egyes gitárleckének. Lehet, hogy egy banálisnak tűnő felbontott gitárjáték okozza számodra a legtöbb nyűgöt, de a gitártanárodnak nincs türelme újra és újra, napról napra elölről elmagyarázni és asszisztálnia ahhoz, hogy begyakorold?

Nem is beszélve arról, hogy a hobbigitárosok többsége remekül meg tud tanulni pengetni akkor is, ha nem ássa bele magát a zeneelmélet legmélyebb bugyraiba. Zeneelmélet nélkül is, a gyakorlat felöl közelítő gitárleckék segítenek abban, hogy pontosan annyira tanulj meg alapszinten (vagy azon túl) gitározni, amire vágysz. Persze, ha ennél többet szeretnél, akkor úgyis utána fogsz menni.

Az alapszintű online gitártanfolyama 10 leckén keresztül vezet be lépésről lépésre a gitározás mesterségébe, művészetébe, hobbijába – legyen számodra bármi is a gitározás. A 10 gitárlecke során a gitár hangolásától kezdve a különböző pengetési módokon és akkordokon, ujjgyakorlatokon keresztül olyan készséggé alakul a gitározás, amit korábban nem is hittél. Hogy min múlik a siker? Azon, hogy mennyit gyakorolsz!

A Gitarozom.com gitár leckéit úgy kapod, hogy nem kerget és hajszol egy zsémbes gitártanár teljesítményre. Az online elvégezhető gitártanfolyam annyiszor és annyi ideig játszható és gyakorolható, amíg az egyes tanítványoknak erre szükségük van. Lehet, hogy neked napi 15 perc is elég, amíg az adott gitárleckével foglalkozol, másnak lehet, hogy 2 óra is kevés. Ez mindig teljesen egyéni. De éppen ez az egyik előnye az online gitárleckéknek: elvégezhető, megmarad, újra és újra elővehető.

Sokan gondolják, hogy inkább bele sem vágnak egy hús-vér gitártanár nélkül a gitártanulásba, mivel biztos, hogy nem képesek arra, hogy megtanulják az alapokat. Pont az alapokat. Nálunk az oktatók pontosan olyan szemmel állították össze az egyes leckék anyagát, hogy az megfeleljen azok szintjének is, akik talán most fognak életükben először gitárt a kezükben.

Fontos számunkra, hogy megmaradjon a motiváció, ezért érdemes a verítékes szolfézs helyett gyors sikerélményhez belépési jogot adni. Mit szólnál, ha már a 3. vagy 4. leckében híres népdalt vagy akár egy Tankcsapda számot tanulhatnál meg pengetni? Persze nem úgy, hogy a Sziget nagyszínpadára is kiállhass, de ez ugye még csak a 3. vagy 4. gitárlecke. Már a 3. vagy 4. gitárlecke! Lényegre törő, élvezetes és a kezdők igényére szabott gitár leckék ingyen, online.

Kattints ide az ingyenes tanfolyamhoz «« 

Jelentkezem az ingyenes tanfolyamra