Nirvana – Come As You Are gitáron, gitár kotta, akkordok, tab


Most egy külföldi, nagyon híres rock dalt szeretnék bemutatni ebben a videóban. Biztos vagyok abban, hogy könnyen meg fogod tanulni, főleg akkor, ha a rockzene közel áll hozzád.

Ezt az ismert dallamot, Nirvana Come as you are dalát gitáron megtanulhatod úgy is, hogy nincsenek rockbandai ambícióid vagy nincs külön erre a célra elektromos gitárod, mivel annyira közismert, hogy azok, akik hallanak játszani biztosan nagy elismeréssel lesznek feléd.

Sőt, ebből a videóból azt is megtudhatod, hogyan lehet még gyorsabb a pengetésed, ami külön hasznos, ha a rock dalok nagyon érdekelnek.

Meglátod, könnyen meg tudod tanulni eljátszani, ha elég sokat gyakorolsz. Ezzel a videóval is meg szeretném erősíteni benned, hogy ahhoz, hogy megtanulj gitározni, nincs szükséged különösebb tehetségre, csak kellő akaraterőre, hogy gitározz.

A Gitározom.com 30 napos gitároktatásán szilárd alapokat is kaphatsz. A pengetési módokról, a húrok lefogásáról, a különböző alap gitárakkordokról tanulhatsz bővebben és gyakorolhatod be őket olyan ismert és népszerű számokon, mint például ez a Nirvana dal is.