Online Gitártanfolyam 7.rész

A hetedik gitárleckében megtanítok Neked 4 új blues akkordot és egy teljesen új pengetési módot, a 4 ujjas felbontott pengetést!

 

 

 

3 nap múlva jön a következő lecke, addig is jó gyakorlást! 🙂

Ádám
Gitarozom.com

u.i: várom alulra a kérdésedet, véleményedet a tanfolyamról! Mi az, ami tetszett, mi az, ami nem, és hogy mit szeretnél a jövőben még tanulni! Köszönöm!

Az előző részeket itt találod meg:
1.rész: Gitár hangolás, Pengető használata, I. Ujjgyakorlat
2.rész: Általános pengetési mód, II. Ujjgyakorlat
3.rész: Alap akkordok, III. Ujjgyakorlat
4.rész: Depp Purple: Smoke On The Water, IV. Ujjgyakorlat
5.rész: I. Pentaton skála, C-dúr skála
6.rész: Alap akkordok II., Nirvana: Come As You Are

“Online Gitártanfolyam 7.rész” bejegyzéshez 111 hozzászólás

 1. Szeretném kérdezni,hogy a bontott pengetésnél akordot fogva mely húrokat kell pengetni! Köszönöm a segítséget.

  Válasz
 2. Köszönöm a gitárleckéket.Számomra mindegyik rész nagyon hasznosnak bizonyult.Sokat tanulok belőlük, lévén autodidakta módon fejlesztem (vagy próbálom fejleszteni) magam.Régi német irodalomból és persze a Net-ről szerzett infókból.Éppen ebből ered a problémám.Bizonyos megnevezéseket ill. kiejtéseket nem tudok.Úgy mint: Major, minor, sus, az akkord mellett látható karika vagy plusz jel.Ha lenne rá mód és kaphatnék efelől valami információt nagyon hálás lennék.A további munkádra sok sikert kívánok.Köszönettel : Takács Jenő

  Válasz
  • Szia Jenő!

   Örülök, hogy tetszenek! Hamarosan készítek egy gitár szótárat, melyben érthetően elmagyarázom a szakszavak jelentését! Teljesen ingyenesen lesz!

   Jó gyakorlást! 🙂

   Ádám

   Válasz
 3. Szia Böbe! Mindig a hüvelykujjal a basszus húrt, ez pl: E esetében a legfelső E-húr, A esetében a felülről második A-húr, D esetében a felülről 3-dik D-húr. C esetén azért lesz az A-húr, mert a C-nél az A-t a 3-dik bundon fogjuk le, ami ugye egy C hang.
  A másik 3 (1-es,2-es és 3-mas ujjal) pedig az alsó 3 húrt pengetjük!

  Jó gyakorlást! 🙂

  Ádám

  Válasz
 4. Hellosztok! Ha lehet ilyet kérni akkor majd az egyik videóban bemutatnátok egy Justin Timberlake számot hogy hogyan kell eljátszani gitáron? (bármelyik számát)

  Válasz
 5. Sziasztok!
  Nagyon szeretem az oldalt, segít az alapjaim megszerzésében 🙂 Megszeretném kérdezni, hogy a négy ujjas játéknál, amikor lefele pengetünk akkor mikor a D, G, H-t pengetem akkor is az ujjaimat lefele használom? Lehet kicsit bonyolultul fogalmaztam, de remélem érthető. Köszönöm.

  Válasz
  • Szia Zee,

   örülök, ha tetszik az oldal és segít a tanulásban 🙂 Ha jól értettem a kérdésedet, akkor a válasz, hogy nem, akkor felfelé pengetünk velük. Jó gyakorlást! 🙂
   Ádám

   Válasz
 6. Szia ÁDám ! azt szeretném megkérdezni h lehet -e pengetővel pengetni a blues éés más akkordokat

  Válasz
 7. 7 évesen tanultam furulyán a Boci-bocit, most 24 vagyok és sosem gondoltam volna, hogy ugyanúgy fogok még tudni örülni ennek a dalnak az eljátszása közben. Tiszta sikerélmény! 🙂
  Köszi!

  Válasz
  • Kicsit újra gyereknek lenni? 🙂 Örülök, hogy a videók segítettek ebben! Csak így tovább!
   Ádám

   Válasz
 8. Nagyon jó csak lehetne eggy kicsit lassabban magyarázni,olyan szájbarágosan kéne köszi

  Válasz
 9. Nálam sajnos ujjal való pengetésnél létrejött egy csúnya vízhólyag a jobb hüvelyujjamon. Most egy ideig kénytelen leszek pengetővel pengetni. A Metallica – Nothing Else Matters-ben pont így van a pengetés: (mély)E0-G0-H0-(magas)E0-H0 és megismételve. Pofonegyszerű.

  Válasz
 10. Szia!
  Nagyon jók a leckék és jól is tanítasz de sajnos a 9.lecke nem jött meg kérlek próbálj meg valamit csinálni !Előre is köszönöm .

  Válasz
 11. Üdv. Nagyon jó. Köszönöm!! DE nemelehetne -e?? kicsit kitólni az időt? olyan 4-inkább 5 naponta küldeni a leckét? vagy szerinted enyi idő elég az alapokra? DE egyébként tényleg nagyon jóó köszi. üdv.

  Válasz
  • Szia Szabi!
   Köszönöm, hogy tetszik az oldal és örülök, ha segítenek a tanulásban 🙂 A leckék automatikusan mennek, viszont, ha letöltöd őket és elmented, akkor a saját tempódban tudsz haladni. Csak gyakorlás kérdése, hogy mennyi idő kell az elmélyítésre 😉
   üdv
   Ádám

   Válasz
 12. Szia Ádám,

  Nagyon tetszenek a leckék és hasznosnak találom őket. Azt szeretném kérdezni, hogy a D7 magyarázatakor (1:48) a 3-as ujj a 2-es vagy a 3-as bundon fogja az alsó E-t? (3-ast mondasz és ha jól látom 2-est fogsz).

  Köszönöm,
  Zoli

  Válasz
  • Szia Zoli!

   Köszönöm, hogy hasznosnak ítéled a tanfolyamot, csak így tovább a gyakorlással! 🙂 A 2-es bundon fogd! 🙂 Ádám

   Válasz
 13. Szevasz Ádám!Sajnos nem érkezett meg a nyolcadik lecke.Eddig szpen jöttek sorban.Ránéznél?Köszi!Még annyi lenne hogy a 10.-után vége?Nem lesz több?

  Válasz
 14. Szevasz Ádám!Megvan lecke!Köszi!Egy kérdés:Bekeményedtek annyira az ujaiim,hogy már elakad az akordváltásoknál,szinte nútot alakítottam ki bennük!ez majd elmúlik,vagy pihentessem?(mondjuk a pihentetés nem menne,mert kis időm van már nyomom)

  Válasz
  • Szia Attila!

   El fog múlni, de pihentesd is! Inkább, mint hogy ne tudj hódolni sokáig a gitárszenvedélynek 😉 Napi 15-30 perc elég gyakorlásnak. Ádám

   Válasz
 15. Hali!
  Nem kaptam meg a 4., 5., 6. leckéket! A 3-nál írtam egy kérdést, nem találok visszajelzést, választ sehol. Most meg rögtön a 7. jött. Nagyon jónak találom ezt az egészet, még fizetni hajlandó lennék érte, csak megmaradna a rendszer. Nekem nincs türelmem keresgélni ezeket a videókat, úgy volt jó, hogy sorban érkeztek, én elmentettem és így egyszerűen vissza tudtam keresni. De ha most összevissza jönnek, kimaradnak részek, így már annyira nem tud érdekelni. Jó lenne, ha megmaradna a megszokott rendszer.

  Válasz
 16. Hali.
  34 évesen adtam a fejem, hogy pengessek.
  Nagyon jók a leckék! Bár vannak nehézségeim….
  Főleg a 8-ik leckénél. Az ujjaim nem elég hosszúak,de azért kitartok.
  Köszi az órákat. Minden jót neked.

  Válasz
  • Szia!

   Örülök, hogy belevágtál és hogy hasznosnak ítéled a leckéket. A gyakorlás segít az rugalmasabbá válásában is, szóval semmi esetre se add fel! 🙂 Ha egy leckére több gyakorlási idő kell, mint 3 nap, akkor pont az a jó ezekben a leckékben, hogy elmentve, saját tempódra szelidítheted! 🙂 Jó gyakorlást!
   Ádám

   Válasz
 17. Szia,
  Sajnos én már egy ideje várom a 9. leckét, de még nem érkezett meg (a 3 nap már letelt).

  Válasz
 18. Szia Ádám! Múltkor már majdnem írtam én is hogy a 7. lecke már nem jött meg, de aztán néztem a spam-jaimat és ott volt a 7-8-9-10-es lecke is. Azért írtam csak meg, mert lehet hogy egy idő után másnak is spam-ként érkezik meg, hogy érdemes oda is bekukkantani. 😉 Amúgy imádom a tanfolyamot. 🙂

  Válasz
  • Szia!

   Köszönöm szépen, hogy ezt megírtad, remélem akkor csak ez a gond! Mindenesetre akkor tényleg érdemes a spamak között először körbenézni, aztán ha ott sincsenek a hiányzó leckék, akkor írjatok nyugodtan és küldöm, hogy tudjatok gyakorolni! 🙂 Ádám

   Válasz
 19. Szia Ádám,

  már érkeznie kellett volna a 9. résznek, de sajnos nem kaptam meg…láttam, hogy már másnál is volt hasonló probléma, ezért szeretnélek most én is megkérni, hogy küldd már el légyszi a linkjét…

  Előre is nagyon köszi!

  Ági

  Válasz
 20. Szia Ádám!

  Nagyon jók a leckék. 11 évet sikerült komoly zenei gitártanulással eltölteni tanárnál. Most akkordozni próbálok tanulni, ifjúsági énekeket kísérek egy gyülekezetben, ezért kerültek újra elő az akkordok. Alap akkordokat tanultam, most komolyabb akkordok is vannak, amik nincsenek az én gitártabulatúráim között. Tudsz segíteni hogy pontosan hol kell lefogni őket? Kevés szolfézst tanultam így nem tudom őket felépíteni hang alapján. Barrék mennek valamennyire.
  A2
  A másik kérdésem az lenne hogy az akkord pengetés ami lehúzásos az milyen ütemjelzésnél használható és hogyan kell rá ritmust számolni?
  Ezen a pengetési módon kívül milyen bontások vannak még akkordjátéknál?
  Vannak dalok amiknél másképpen pengetnek, de a kottáknál csak az akkordjelek vannak felírva a kotta illetve a szöveg mellé és nincs akitől megtanulhatnám. Hogyan tudnám neked eljuttatni és hogyan tudnál nekem ebben segíteni? Youtube videóban van néhány meg mp3 hangformátumban is vannak.
  Ezen kívül van egy akkordos kottakönyvem amiben a végén vannak akkordok felsorolva ferde nyíllal egy 5 vonalas kottavonalon. Egy ütemen belül 4 egyforma bal felső résztől jobb alsó részig ferde nyilak vannak írva. Ez mit jelent? Képet hogyan tudok róla neked eljuttatni?
  Válaszodat, segítségedet előre is köszönöm.
  Még annyit írnék hogy nekem elejétől kezdve spamnak írja a leckéket a gmail levelezőrendszere, ha ez segítség a levélelmaradásokban.
  A spamok törlését állítsák át hogy ne törölje ki automatikusan a levelezőrendszerük akiknek van ilyen állítási lehetőség, hátha megmaradnak a leckék akiknek eltűnnek hátha ez segítség nekik.
  Köszi előre is mindent.
  Üdvözlettel: Piroska

  Válasz
 21. Az akkordok kimaradtak a levélből bocsi. Pótlólag írom most le
  az egyik az A2, Asz maj 7, Cisz moll, Gisz moll, Esz dúr, Asz dúr, Cisz moll 7, G2.
  A tabulatúrák mellett van néhány akkord ami mellett oda van még írva hogy 4 fr. vagy 3 fr. Az mit jelent? A tabulatúrán normál módon van leírva a fogás, de nem szól szépen ha normál első bundtól kezdve lefogom az akkordot.
  Köszönöm a választ előre is és a türelmet az össze vissza írás miatt. (kicsit fáradt vagyok, munka után írtam késő este. Amúgy a tanárnál már nem tudok tanulni régóta, mivel kijártam az iskolát. most munka mellett tanulgatok, de magántanárra sajna nem telik).
  Üdv: Piroska

  Válasz
  • Szia Piroska!

   Örülök, hogy tetszenek a leckék, továbbra is biztatni tudlak a gyakorlásra. Lesznek majd akkordos videók is, melyben részletesen el lesz magyarázva minden. Lesznek bontásos, pengetésés videók is – ezeket így szóban leírni nagyon nehéz, majd bemutatom. Ádám

   Válasz
   • Kedves Ádám!

    Köszönöm válaszodat, közben találtam egy nagyon jó akkordos oldalt. Szinte mindent megtaláltam, és különböző hangszereken bemutatja, hogy hogyan szólnak.
    Azért köszönöm hogy elkészíted a videókat. Sokat segítenél vele a pengetésben, mert az még nem igazán megy.
    Küldök majd linkeket neked hogy hallhasd melyik dalról van szó, úgy talán konkrétabb lesz.
    Nagyon köszönök mindent a többiek nevében is, hogy ennyit fáradsz miértünk.
    Üdv: Piroska

    Válasz
    • Kedves Piroska!

     Örülök, hogy ilyen lelkes vagy, ez a sok videó és gyakorlás biztosan látványos eredményt fog hozni!
     Köszönöm, ha tetszik a gitártanfolyam! 🙂
     Szép napot! Ádám

     Válasz
 22. Szia Ádám!

  Sajnos az utolsó leckét, a 8.-at még a múlt hét pénteken, március 2-án kaptam meg és azóta még nem jött meg a 9.-ik lecke.
  Tudnád küldeni?
  Köszi,
  Laci

  Válasz
 23. Kedves Ádám!

  Az lenne a kérdésem hogy a kérdésemre mikorra várjam a választ? Nem akarok türelmetlen lenni, de a dalokhoz amit szeretnék húsvétra meg állandó kíséretre játszani, kellene hozzá a válaszod ha lehet minél hamarabb mert várnak rám. Amúgy nagyon jók a leckék. Nagyon sok új dolgot tanultam már tőled és jó újra átismételni a skálákat,gyakorlatokat.

  Köszönöm előre is segítségedet. És türelmedet és a sok fáradozást amit nekünk és értünk teszel.

  Üdv:Piroska

  Válasz
 24. Szia Ádám!
  Azt akarom megérdezni ,hogy az túl sok ha napi 2-3-4 órát gitározok ,mert tudod rengeteg időm van és imádok gitározni.

  Válasz
  • Szia Emil!
   Örülök, hogy ilyen lelkes vagy 🙂 Nem sok, ha bírja a kezed, de ha nem, akkor pihentesd ám! 🙂 Ádám

   Válasz
 25. Szia
  azt szeretném mondani hogy a 6. lecke nem érkezett meg
  légyszíves küldd el azt is:D
  előre is köszi

  Válasz
 26. szia Ádám! nekem nagyon tetszik az oldal, szuperek a videók, örülök, hogy általuk egyre közelebb jutok ahhoz, hogy megtanuljak gitározni 🙂
  csak azért irok, mert a 8. részt szerdán kaptam és még nem kaptam meg a 9.-et, pedig már kedd van és kiváncsi vagyok rá , jó lenne ha el tudnád küldeni, köszönöm 🙂

  Válasz
 27. Szia Ádám!
  Nagyon jó a honlap és élvezet innen tanulni. 😀
  Csak az a baj ami szerintem az hogy nem tudom minde akordot lefogni mert volt 2 új meg kéz törésem és nem meg. Valahogy talán lehetne még hogy rendesen tudjak gitározni?

  Válasz
  • Szia Bálint!
   Örülök, hogy tetszik az oldal Neked! Én hiszem, hogy ha valamit nagyon szeretnél, akkor meg lehet csinálni! Gyakorlással, ujjgyakorlatokkal javíthatsz a kezed állapotán, rugalmasabbá válhatnak. Sok sikert! Ádám

   Válasz
 28. Szia Adam!

  Nemreg, 43 evesen kezdtem el tanulni gitarozni. Gyakorlom az altalad kuldott leckeket, (mar a nyolcadiknal tarok), sot 4 hete beiratkoztam itt Mexicoban egy gitariskolaba is. Szoval nagyon elvezem, meg minden, de van egy problemam: nagyon gorcsoses tartom a kezem es nem talalok olyan kenyelmes poziciot, hogy a gyakorlas utan ne fajjanak az ujjaim, a csuklom. Foleg ugye a bal kezemen, amivel az akkordokat fogom. /Az ujjaim vegen levo borkemenyedesrol mar nem is beszelek!/ . Szoval ez kezdokent normalis es egy ido mulva hozzaszokom, vagy rosszul tartom a kezem? Kerlek adj tanacsot! Koszonom elore is!

  Válasz
  • Szia Csaba!

   Örülök, hogy belevágtál. Mindaz, amit leírsz, teljesen normális és gyakorlással megoldódik! 🙂 Ádám

   Válasz
 29. Kedves 43 éves tanuló!

  Neked üzenem főleg, de talán másnak is segítek vele. Én 25 éves vagyok. Általános iskolás koromtól tanultam gitározni, de nagyon görcsös természetű vagyok testileg. Görcsösen tartom még mindig a kezem sokszor. Ha jól el tudsz lazulni akkor ez a görcsösség oldódni fog. Egy jó nyak-váll-kar-kéz masszázs sokat segít a lazításhoz. Illetve a hátmasszírozással kiegészítve főleg a lapocka tájékon, akkor igazán el tudtam lazítani magam és nem voltam annyira görcsös. A csuklód erősödni fog majd tőle, de erősítéshez szerintem vannak módszerek, pl torna vagy ilyesmik. Interneten biztos vannak fent róla tanácsok. Meg most olvastam egy nagyon jó könyvet a kézfej és ujjak ellazításához. A drogériákban is kapható ún. stressz oldó gumi szerű labda kimondottan kézhez való, kéz masszírozáshoz. A postán nálunk kapható Wellness a hétköznapokban című könyvecskében olvastam nemrégen. És nagyon jó. A bőrkeményedések normálisak és hogy fáj tőle az ujjad. Nekem is fáj sokszor, bár bőrkeményedésem már elmúlt, mert műanyag húros gitáron játszom, mert klasszikus gitárjátékhoz az jobb, így maradt az az egyetlen gitáromon most hogy akkordozni tanulok én is. A fémhúros gitártól mikor régen az volt még, kaptam bőrkeményedést én is akkoriban, pedig még csak 8 éves voltam akkor.
  hozzászokik az ujj egy idő után, és már nem fog fájni.
  barréhoz kaptam a tanáromtól akkoriban gyakorlatot, amivel lehet erősíteni a bal kezet. sajnos ide nem tudom feltenni. de megpróbálom majd a facebook-os oldalukra feltetetni Ádámmal a közeljövőben és remélem az segít majd neked is.
  Üdvözlettel: Piroska

  Válasz
 30. Szia Ádám!
  Kérlek küld el a 9.részt a címemre ,már nagyon várom .Nagyon kíváncsi vagyok az új gyakorlatokra 🙂
  KÖSZI Laci

  Válasz
 31. Szia Ádám!
  Már annyian kértek dalt, így most én is szeretnék. Szerintem a Jonas Brotherstól a Give Love a try nem olyan nehéz dal,és jó lenne itt viszontlátni,hogy én is le tudjam játszani az egész dalt.:)

  Válasz
  • Szia Kinga!
   Köszönjük a megkeresést. Ám mivel nagyon sok szám szerepel már a várólistán, ezért nem tudok biztosat ígérni! Addig is jó gitározást! Ádám

   Válasz
 32. Szia!
  Nem kaptam meg a 9. leckét aminek szombaton kellett volna megérkeznie.El tudnád küldeni így hozzászólásként vagy e-mail-ben?:)

  Válasz
 33. Szia!
  Nagyon hasznosak a gitár leckék. Én óvodapedagógus vagyok és szeretném megkérdezni vannak e nektek óvodás dalokról kottáitok, vagy tudtok e valamit ajánlani? Emellett sajnos csak a 7. leckéig érkezetek meg az emailek. Kérlek küldjétek. Köszönöm szépen!

  Válasz
 34. Szia Ádám! Én július 24-én kaptam meg az első leckét, 30-án pedig már a 3-ast küldted.Ezután aug. 7-én megint megkaptam ugyanezt, 11-én pedig már a 7. rész jött 🙂

  Válasz
 35. Szia Ádám!

  Köszi a leckéket, szerintem nagyon jól haladok. Az akkordok váltásánál még nem ártana ha picit gyorsulni, de gondolom minél többet gyakorolja az ember annál gyorsabb és pontosabb lesz ez is. Viszont volna egy kérésem. A Kistehén tánczenekar Szájbergyerek című dalának el tudnád küldeni valamilyen formában az akkordjait? Jó lenne akár az email címemre. Vagy a közeljövőben esetleg nem fog ez megjelenni a Te oldaladon itt a gitáregyetemen? Várom válaszod és előre is köszönöm ha tudsz segíteni.

  Üdv: Andris

  Válasz
  • Szia Andris!

   Örülök, hogy jól megy. Én is csak azt tudom mondani, hogy minden kizárólag a gyakorláson múlik! 🙂
   Sok megkeresés érkezett a számokkal kapcsolatban, ezért egyelőre nem tudok mit ígérni.
   Jó gyakorlást! Ádám

   Válasz
  • Szia Andris!

   Gratulálok és örülök, hogy sikerekről tudsz beszámolni! 🙂 Jól látod, a gyakorláson fog múlni, hogy mennyire megy ügyesen és gyorsan az akkordváltás. A kérésedre nem tudunk sajnos biztosat mondani, mert nagyon sok megkeresést kaptunk és először ezeknek igyekszünk a végére érni! Jó gyakorlást addig is! Ádám

   Válasz
 36. Köszönöm a videókat,teljesen érthetőek. A tanmenet pedig könnyű és egyszerű.Várom a további leckéket.
  Üdvözlet:Jonatán

  Válasz
  • Nagyon örülök, hogy tetszik és hasznos a számodra! 🙂 Csak így tovább, jó gyakorlást! Ádám

   Válasz
 37. Kedves Ádám!

  Sajnos nem jött át a 9. lecke. A spam-ek között is néztem. Át tudnád küldeni? Köszönettel: Mariann

  Válasz
  • Szia,
   sok megkeresés érkezett az elmúlt időszakban és a lehetőségek korlátozottak, ezért most nem tudok mit ígérni, de igyekszünk 🙂 Addig is jó gyakorlást! Ádám

   Válasz
 38. szia

  eltel a 8. lecke megérkezésétől számított 3×24 óra és még nem jött meg a 9. lecke. elküldenéd nekem
  nagyon köszi 🙂

  Válasz
 39. Szia!
  Nekem sem jott meg a 9. lecke, de megtalaltam a linket a hozzaszolasok kozott…
  Azonban egy keressel fordulnek hozzad:
  Nagyon szepen megkerlek Adam, hogy jatsz el egy dalt felbontva es enekelve, hogy lassam mikor es hogyan lehet felbontva pengetni, egy enek kozben.
  Remelem ertheto a keresem…koszonom!

  Válasz
 40. Szia Ádám! nekem nagyon tetszenek a videók, de már 4 napja nem jött meg a 8. rész :/ tudnál ebben segíteni?? Előre is köszönöm!

  Válasz
 41. Szia!
  Megkérhetlek arra, hogy csinálj egy oktatóvideót Ákos – keresem az utam című számáról?
  Vagy esetleg írásban röviden el tudod magyarázni, hogyan kell eljátszani?
  Tiszteletem!

  Válasz
  • Szia Attila!

   Sajnos most nem tudok konkrétat ígérni a dalfeldolgozásra, de talán majd a jövőben.

   Ádám

   Válasz
 42. Szia Ádám!
  Nagyon tetszenek a leckék, már a dvd-t is megrendeltem. Azt szeretném kérdezni, hogy a D7-t úgy magyaráztad hogy 1 bund 1 ujj H, 2 ujj 2 bund G és 3 ujj 3 bund E húr, de az E-t én úgy látom és hallom hogy a 2 bundon fogod. Tévednék? Köszi előre is 🙂

  Válasz
 43. Remek gyakorlás felbontott 4 ujjas játékhoz:
  Rammstein – Frühling in Paris.
  Az intro egy Am, 4/4-edben amin baromi jól lehet gyakorolni, legalábbis én nagyon élveztem. A végére már egészen fel tudtam gyorsítani a tempót.
  (Songsterr.com-on megtaláljátok a TAB-ot hozzá)

  Válasz
 44. Szia Ádám! Nagyon jók a leckék és érthetőek amihez gratulálok! A kérésed szerint gyakorolok is minimum napi 1/2 órát, én 25 év dobolás után fogtam a gitározásba aminek örülök, hogy belekezdtem. Kérdezném tőled miért van az, hogy nem mindig szólalnak meg úgy a hangok mint ahogy kellene nem elég erősen fogom le az akkordot? Zenekari gitárosomtól nem kérdezem mert nincs hozzá türelme, hogy tanítson. Köszönettel további sok sikert! Péter.

  Válasz
 45. Szia Ádám!
  Nagyon jók és hasznosak a gitár leckéid!
  Tudnál e egy oktató videót küldeni a Magna Cum Lade-tó a pálinka dal cimű dalról?:)

  Válasz
  • Szia Ádám!
   Most tanulnék gitározni. Szerinted Fender CD 60 jó választás? Nagyon tetszik 🙂 Ja! és 57 éves vagyok ?)

   Válasz

Szólj hozzá!