Blues Akkordok II: E6 A6

3 új akkordot fogunk megtanulni az alapakkordok közül. Egy videóban már bemutattam a dúr alap akkordok körül hármat, illetve a blues alap akkordok közül négyet. Itt megismerkedünk a moll alapakkordok közül hárommal.

Ezek is nagyon egyszerűek, kezdőknek sem okozhat gondot elsajátításuk, ha eleget gyakorolják a lefogásukat és az akkordváltásokat.

Az Em Am Dm gitároktató videóban pontosan megmutatom, hogyan kell lefognod ezeket az akkordokat és hogyan pengesd meg őket a tiszta hangzás érdekében.

Sőt, ebben a videóban pengetéssel kapcsolatban is mondok néhány használható infót, amit a különböző pengetési változatoknál tudsz majd haszonnal kamatoztatni.

Ha szeretnél szisztematikusan haladni mind az akkordelsajátításban, mind pedig a pengetési módokban. Ha jó lenne, ha sokat gyakorolhatnád is ezeket az újonnan megtanult akkordokat, akkor iratkozz fel a gitáregyetem 30 napos alaptanfolyamára, hogy e-mailben megküldhessem neked az aktuális leckéket szép sorjában!

“Blues Akkordok II: E6 A6” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Sziasztok! Már régóta gitározom én is, és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Köszönöm. Nagyon jók vagytok, és jó az is, hogy így van minden elmagyarázva.

  Válasz
 2. Szia Ádám,
  Nagyon jó az oldal 🙂
  én kb 1 éve gitározok és most sokat segítettél az akkordokkal és egyebekkel kapcsolatban! 🙂
  Köszi,
  Baxx. (az Alma@ tulajdonosa)

  Válasz
 3. Szia Ádám!

  Lesznek elektromosgitár leckék, szólózási elemek (hammer, pulloff stb.) esetleg a közeljövőben? Esetleg jazz akkordok? Nagyon örülnék neki, de szerintem nem csak én ! 🙂 Egyébként nagyon sokat segítettek az ingyenes tanfolyam leckéi, köszi !!!

  Válasz
  • Szia! Örülök, hogy élvezed és tanultál a leckékből már eddig is. Igen, ezek mind lesznek a jövőben 🙂 Ádám

   Válasz

Szólj hozzá!