Halász Judit – Boldog Születésnapot


Születésnapok elengedhetlen eleme, amikor valaki az ünnepelt tiszteletére elénekeli a Boldog születésnapot című dalt. Most a Gitáregyetemen Halász Judit Boldog születésnapot gitárra hangszerelt feldolgozását tanulhatod meg és gyakorolhatod be, hogy még nagyobb meglepetést okozhass a születésnaposnak. A Gitáregyetemen az a cél, hogy gitártanulói lelkesedésedet a sikerélmény táplálja. Ez pedig egy olyan ajándéknál, hogy az énekhez zenei kísérletet is tudsz biztosítani, garantált.

Ebben a videóban megtanítom neked ezt az egyszerű dalt, s közben lehetőséged lesz gyakorolni is a dalban megjelenő alap gitárakkordokat. Sőt, egy új fogást is tanítok neked, ami szükséges, hogy szépen lejátszhasd ezt a dalt. Ez a fogás a barré. A Gitáregyetemen mind ezeket a gitár akkordokat, mind pedig a barrét külön videóban is megtanítom neked.

A gitároktató videókat érdemes sokszor megnézned és a tanultakat addig gyakorolnod, amíg elégedett nem vagy. A siker jönni fog! Jó gyakorlást!

“Halász Judit – Boldog Születésnapot” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Szia Ádám!:D

  Én most kaptam 20-án a ballagásomra a gitárt és így, hogy nézem az oldalt megy a tanulás örülök annak h létre hoztál egy ilyen oldalt hisz így könnyen meg lehet tanulni gitározni!:D
  A legjobb ami tetszik benne h lehet látni mikor melyik akkord jön vagy melyik húrt kell lefogni!:D
  És igen lehet érteni köszike! szép napot mára! 😀

  Válasz
  • Szia Petra,
   gratula a ballagáshoz 🙂 Jó gitározást a nyári szünetre, örülök, ha tetszenek és hasznosak számodra is a videók! Ádám

   Válasz
 2. mit kell először megtanulni a gitáron??
  Mi az az alap ismeret amivel kezdeni kell egy nagyon-nagyon kezdőnek?? :O

  Válasz
  • Szia Barbuss!

   Azt javaslom, hogy iratkozz fel a 30 napos ingyenes tanfolyamra (honlapon jobb oldalon e-mail címed megadásával), mert így tényleg az alapoktól fejlődhetsz leckéről leckére! 🙂 Már csak gyakorolni kell! Sok sikert! Ádám

   Válasz
  • Szia Gabesz!
   Örülök, hogy tetszenek a videók 🙂 Sajnos most nem tudom megígérni, mert nagyon sok megkeresést kaptunk számokkal kapcsolatban ezidáig. De igyekszünk.
   Jó gitározást és gyakorlást!
   Ádám

   Válasz
 3. Szia, Ádám! Szeptember 17-én fogom ezt a számot előadni, de valahogy nem mennek a pengetések, nem tudom, miért, de mindig mellényomom a húrokat, ha nem figyelek….

  Válasz

Szólj hozzá!